Menukaart

Gasten met een allergie kunnen hun hart ophalen aan de vele mogelijkheden die er nog overblijven op de menukaart.


Wij zijn heel erg druk geweest met het ontwikkelen van ons eigen speciale beslag. Dit beslag sluit verschillende allergieën uit, waaronder gluten-, koemelk-, lactose- en soja-allergie. Het wordt net als ons traditionele eierbeslag dagelijks vers bereid en is net zo lekker en smaakvol.


Op aanvraag is dit beslag ook eivrij en veganistisch te bestellen.

Onze veertien verschillende smaken ijs worden ambachtelijk en vers bereid door ijssalon Bemer, te Soest. Al het ijs is Glutenvrij (m.u.v. Citroen Cake- en Cookies-ijs), daarnaast hebben we Suikervrij Vanille-ijs, Soja Vanille-ijs en

drie smaken Sorbet-ijs op waterbasis.


Een keer iets anders dan zomaar een standaard pannenkoek proberen? Hiervoor is de PanZa ontwikkeld. Letterlijk een PANnenkoekenpizZA, die wordt bestrooid met ingrediënten en geraspte kaas en daarna onder de grill  gelegd. 

Klik hier voor onze menukaart

Voor groepen vanaf 12 personen hebben wij speciale menu’s samengesteld. Klik op het bakkertje met de stapels pannenkoeken voor de mogelijkheden.

Op onze menukaart staan meer dan 200 verschillende soorten pannenkoekenvariaties, waarvoor elke dag volgens familierecept vers Scharreleibeslag gemaakt wordt.


Daarnaast kunnen we al onze pannenkoeken ook met Volkorenbeslag of Chocoladebeslag voor u bakken.

Let op! Wij kunnen bij allergieën kruisbesmetting nooit 100% uitsluiten!

Nieuw; Smickel Lunchkaart! Dagelijks heerlijk belegde Broodjes van 12.00 tot 16.00 uur!           Klik hier voor onze Lunchkaart!